goldfix Seçenekler

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda süssüz ve zarafetli bir görünüm sunar.

Parafin & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem modern hem de zamansız bir şıklık zalimyor. Bu üç renk bir araya ulaştığında, huzurlu ve muvazeneli bir atmosfer yaratıyor, boşluk tuzakıcı bir kontrast ve zarafetli bir uyum sunuyor.

Özel tasarımı sayesinde yalnızca ahali ile kolayca 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu yolculuk imkanı esenlar.

Bir mekanda çokya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir tafsilatdır.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil fon perde kabil parçalar antrasitin dominant evetğu mobilyaları kararlı şekilde tamamlar.

Antrasit renkle uyumlu çok nüshada renk bulunurken bunların alay malay tasarrufından etkileyici mekan layihamları elde edilebilir. Renklerin yararlanmaı sırasında entegrasyon oldukça önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde profesyonel mekan layihamları mimarilabilir.

Renklerin özellikleri doğru bilindiğinde ve dekorasyon konusundaki ipuçları uygulandığında dirim alanları zamansız birer mekan olarak karşımıza çıkarken estetik ögelerle desteklenebilir.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin ilgisiz pembe tonları ile antrasitin ilgisiz gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni ekseriyetle çağdaş mekanlarda kullanılır ve antrasit renk tonları burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi tekvin etmek ciğerin kullanılabilir.

Lüp iç duvarları haricinde, ofis ve çhileışma goldfix ortamlarının duvarlarında sık tercih edilen bir renktir. Nezih ve bol bir zemin hissini en bol şekilde yansıtmanızı sağlamlar.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken hissî etkiler yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, sofistike ve çağcıl bir seçenek sunar ve namuslu kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık şimendifer.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok dikkat çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle çil çil zeminler ve kaplamalar ile omuz omuza epey sükselı bir uyuma sahiptir. Parlak beyaz kumaşların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının müşterek noktada buluşmasının verdiği refahlı ve neşeli hissi dekorasyona başarılı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sık sık ön plana çıhun beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Ülkemizde yaşanan hareket felaketinde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Tanrı’fecir yağmur, yakınlarına esassağlığı, dertlilarımıza ivedi şifalar dileriz.

Buz antrasit duvar boyas mavisi yamaç veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok yeğleme edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Bol bir platform yaratmak yürekin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler beyninde görev almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Antrasit renkler çağcıl dekorasyon vadiı ile meslekımızda henüz lüks arz edinmeye esasladı. Önceleri minimalist büro dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page